Animatii si arma castigatoare
06/12/2014 12:10
postat de Chitzy
Animatii si arma castigatoare


Am avut parte de o saptamana cam monotona, dar totusi am reusit sa strangem toate informatiile noi care au aparut despre joc. In prima parte a articolului am tradus un interviu video nou, si in cea de a doua parte am adaugat un mic bonus.
David Carter - senior artist animator

Q: Cat de complet este sistemul de animatii?
A: Suntem aproape gata cu animatiile, si am inceput sa folosim 'motion capture' si sa inlocuim din animatiile existente. Dupa parerea mea totul va arata fantastic cand vom termina.Q: Zombie nu se pot catara. Este asta o decizie de design sau pur si simplu animatia nu este gata inca?
A: Inca nu avem acest lucru implementat. Incercam sa ne gandim daca sa implementam acest lucru sau nu, in functie de feedback. Este cu siguranta o posibilitate.Q: O sa fie animatii de tip 'stunt' (free running) ?
A: Vorbim des despre acest tip de animatii, poate fi dificil sa fie implementat. Cred ca o sa incercam sa il implementam dar nu vrem sa stricam gameplay-ul cu el.Q: O sa avem animatii pentru urcatul in vehicule/copaci?
A: Daca vorbim despre animatiile de 'urcat' (de exemplu scari, copaci, etc) o sa folosim motion capture ca sa implementam toate aceste lucruri, dar acest lucru se va intampla dupa Early Access deoarece ne grabim sa terminam jocul cat mai repede. Acelasi lucru se aplica si pentru vehicule.
Animale dansatoare

Un lucru e clar, developerii jocului stiu sa se distreze in timpul liber, lucru de care isi poate da singur seama oricine uitandu-se la aceste 2 videoclipuri de mai jos:
Felicitari comunitatii!

Saptamana trecuta, am postat mai multe variante de shotgun-uri dintre care developerii voiau sa aleaga una potrivita pentru joc. Dupa ce link-ul a fost distribuit pe toate site-urile regionale, precum h1z1.ro, au votat in total 8749 de persoane, si shotgun-ul ales a fost acesta:


4 users liked this post

- 4 Comments
Cobra2o1o (06/12/2014 - 12:14)
Probabil lipsa activitatii celor de la H1Z1 se datoreaza faptului ca se grabesc sa lanseze jocul.
GrigorEl (06/12/2014 - 12:17)
Cand apare jocu ?
Chitzy  (06/12/2014 - 12:18)
Nu stim inca, citeste pe pagina FAQ :)
LiGHTFTW (06/12/2014 - 23:32)
Data lansarii jocului va fi anuntata luni, 8 decembrie 2014. Atunci o sa aflati cand alpha-ul jocului va fi lansat oficial pe PC de catre cei de la Sony.


THIS POST IS LOCKED! YOU CAN'T POST COMMENTS.