Vehicule si Animale Zombie
08/11/2014 19:57
postat de Chitzy
> Vehicule si Animale Zombie <


Interviu cu Kris Roberts
- Game Designer (la SOE), specialist in vehicule, Kris a raspuns intr-un video postat pe canalul oficial de YouTube al jocului H1Z1 la mai multe intrebari legate de vehiculele din joc, de care el este raspunzator. Am tradus intrebarile si raspunsurile si le-am postat mai jos:

INTREBARE: Care sunt urmatoarele vehicule la care vei lucra pentru joc?
- "Urmatorul vehicul la care o sa lucrez este o camioneta (Pickup Truck), primul fiind o masina offroad (Jeep). Dupa ce termin cu acestea, probabil o sa trec la biciclete."INTREBARE: Vehiculele pot fi inchise?
- "Este foarte important sa poti inchide vehiculele, ca alti jucatori sa nu le fure. Momentan soferul are acces la masina, o poate deschide si inchide si odata ce acesta paraseste vehiculul, acesta devine iar liber. Este normal ca mai tarziu sa aven un sistem mai complex care sa permita jucatorilor sa detina permanent o masina, dar pentru Early Access acest sistem este suficient."

INTREBARE: Daca lovesti zombie cu masina, aceasta se deterioreaza?
- "Normal, acesta este unul din cele mai amuzante lucruri din joc momentan, sa poti trece cu masina peste o hoarda gigantica de zombie. Deocamdata masina nu se deterioreaza dar dorim sa implementam acest lucru in curand, de exemplu se va sparge parbrizul si masina va incepe sa scoata fum."
La ceva timp dupa acest interviu, au aparut alte poze cu o masina de politie si cu un set de uniforme de politisti. Probabil acestea vor fi de asemenea implementate in joc cat de curand.

Animale Zombie

Acum cateva zile cei de la H1Z1 au postat un video pe YouTube, in care aratau conceptul lor de 'porc zombie'. In viziunea celor de la H1Z1, nu doar oamenii sunt vulnerabili la acest virus care ii transforma in zombie, dar si animalele, asa incat acestea se vor putea 'transforma' si ele in monstrii.La cateva zile dupa ce acest video a fost postat, comunitatea a fost asaltata de poze cu diverse concepte, unele fiind postate chiar pe pagina oficiala de FaceBook. Am adunat cateva dintre aceste poze mai jos, si am vrea sa va auzim si parerea voastra despre acest concept:


4 users liked this post

- 8 Comments
SoniKS (08/11/2014 - 20:54)
Super ce v-a urma :D deabea astept:)
LiGHTFTW (08/11/2014 - 23:37)
H1Z1 este o speranta uriasa pentru noi toti, insa imi e teama ca SONY va oferi acces gratuit doar in starea alpha a jocului, nu si a versiunii complete a jocului. SONY si GRATUIT nu prea sunt 2 cuvinte care le gasesti mereu in aceeasi fraza. Totusi, asta ramane de vazut...
CoBrA (09/11/2014 - 12:44)
Super misto deabea astept
LiGHTFTW (10/11/2014 - 14:08)
Cu totii asteptam sa apara. Poate facem un grup din ala urias si dominam un server cu vreo 10-20 de oameni. Ce ziceti? ^^
GrigorEl (12/11/2014 - 14:07)
Animalele alea sunt tare misto
LiGHTFTW (25/11/2014 - 21:11)
Sper ca cei din H1Z1 sa nu faca prostia ca atunci cand lovesti un zombie cu masina sa se simta de parca te-ai lovi de un zid. Intr-un anumit joc, producatorii asa au facut. O idee extrem de proasta. Inteleg faptul ca nu-i chiar realistic sa scapi de o hoarda de zombie doar lovindu-i cu masina si gata. Nu, asa ar fi prea aiurea. Sa zicem ca poti scapa de 5-10 cu o masina. In mod normal, o masina normala s-ar deteriora foarte grav dupa lovirea unui numar de zombie. Poate 10, poate 20. Nu pot sa zic eu ce numar, dar nici sa fie un numar prea mare. Asa, avand o masina, sa scapi de 100 de zombie ar fi prea...aiurea. Cat despre animale, ar fi frumos daca s-ar implementa un sistem de crestere-hranire-antrenare a unui animal, exemplu cainele, care sa-ti poata detecta zombie, playeri, dar si hrana. Ramane de vazut.
fakergt (30/11/2014 - 10:03)
m-ai repede sa apara :D
LiGHTFTW (06/12/2014 - 23:37)
Stai linistit. Rabdarea ne va fi rasplatita. Asta se promite, cel putin.


THIS POST IS LOCKED! YOU CAN'T POST COMMENTS.