Sezoane si Airdrop-uri
08/11/2014 18:28
postat de Chitzy
SEZOANE si AIRDROP-URI


Recent am reusit sa aflam despre doua update-uri care vor fi implementate in H1Z1, acestea fiind:
1. Sezoane

Cei de la Sony Online Entertainment au prezentat cateva imagini pe Twitter, infatisand vremea dinamica jocului. Aceste imagini arata efectul final de schimbare a mediului, precum si imbunatatiri ale sistemului de lighting.Am selectat 4 imagini pe care le-am pus mai jos, in care se vad schimbarile de vreme:



Ceea ce este clar, este ca aceste 'sezoane' vor avea un impact enorm asupra gameplay-ului. Deja se speculeaza ca vor influenta modul in care se conduc vehiculele, sanatatea jucatorilor (de exemplu, iarna va trebuii sa ai haine groase, sau altfel te vei imbolnavii). De asemenea imersiunea pe care o creaza este incredibila, jucatorii vor avea posibilitatea de a traii un intreg an in joc.



Durata unui 'sezon' nu a fost inca specificata.

2. AirDrop-uri

O idee care a dat startul unor nenumarate discuții și care i-a plăcut developerului jocului, John Smedley. Este ceva simplu. Jucătorii vor avea posibilitatea de a cumpăra 'Air Drops' care conțin pachete cu apă sau mâncare.Inainte de toate: aceste pachete vor ateriza în locații alese la intâmplare. Aceste pachete vor putea fi vizibile de catre toți jucătorii aflați în jur. Gândiți-vă la asta ca la un cadou dat jucatorilor de pe server, iar dacă aveți noroc, va fi un cadou făcut vouă inșivă.


Scopul adevărat al acestor 'Air Drops-uri' va fi acela de a crea o fugă nebună după furnituri, urmată de o situație în care toți jucătorii încearca sa se neutralizeze unii pe ceilalți. Acest lucru ar face jocul mult mai 'bătăios'.Momentan, subiectul 'Air Drops' rămane doar o idee, idee care pare să le fie pe plac atât jucătorilor, cât și developerului Smedley. Așadar, șansele ca în jocul H1Z1 să fie adăugate 'Air Drops-uri' sunt extrem de ridicate.

Sursa:



3 users liked this post

- 3 Comments
LEMON2TEST (08/11/2014 - 19:17)
DECI PRACTIC AM TESTAT
SoniKS (08/11/2014 - 23:36)
MINTI! EU VREAU SA VADA OZN IN JOC!
LiGHTFTW (08/11/2014 - 23:42)
Implementarea sistemului de 4 anotimpuri (sezoane) este o idee foarte buna. Asta va face jocul si mai atractiv pentru inraitii acestui gen, dar va face jocul si mult mai realist fata de alte jocuri tot de acest gen. Chestia cu Air Drops e putin aiurea pentru mine, cel putin. De ce? Pai intr-o lume postapocaliptica unde omenirea este aproape de extinctie nu prea mai vine nimeni cu un avion sa arunce provizii la intamplare. Totusi, jocul are multe de oferit. Prefer sa astept un an ca sa apara un alpha serios ce da de pamant cu toate standalone-urile sau cu toate alpha-urile de alte jocuri de acest gen.


THIS POST IS LOCKED! YOU CAN'T POST COMMENTS.