Multe noutati + Data de lansare!
13/12/2014 15:14
postat de Chitzy
O saptamana importanta!
Am avut parte de multe noutati saptamana aceasta, inclusiv data de lansare a jocului! Dragi prieteni iubitori de zombie, luati-va shotgonul si ghillie suit-ul si pregatiti-va de actiune, jocul va fi lansat pe Steam pe 15 Ianuarie 2015 ! Jocul va fi insa in perioada de Early Access, dar se arata a fi un joc mult mai compatibil si mai complet decat altele din aceasta categorie.

Sunt bucuros sa va anunt, ca am updatat pagina FAQ si puteti citi acolo mai multe lucruri despre joc. De asemenea daca doriti sa aflati alte lucruri despre joc, FrankieOnPC a postat un nou videoclip in care discuta cateva aspecte ale jocului. Apasati pe "Arata" ca sa vedeti videoclipul.Acum ca jocul are toate sistemele, pe care developerii au vrut sa le termine pentru Early Access, acestia se pot concentra pe alte lucruri cum ar fi imbunatatirea vizuala a jocului. J. Smedely a postat pe twitter doua poze (una folosita chiar la thumbnail-ul acestui post) in care arata ca au inceput sa lucreze la vegetatie.De asemenea, in ziua in care au anuntat data de lansare a jocului, toata echipa a fost implicata intr-un livestream pe twitch in care au raspuns la foarte multe intrebari si au vorbit cu fanii. Linkul de la acest stream este urmatorul, daca doriti sa il urmariti:

> http://www.twitch.tv/h1z1/v/3593872 <
Jeff Jonas - senior artist

Desigur si in acest weekend am avut parte de un interviu cu un membru din echipa H1Z1. Am notat toate intrebarile cu Q si toate raspunsurile cu A.

Q: O sa putem adauga 'armura' la vehicule, sacrificand in acest fel viteza si manevrabilitatea?
A: Avem planuri sa avem vehicule customizabile, si chiar ne dorim sa implementam acest lucru in joc, dar nu inca.Q: Care este cel mai cool lucru pe care a trebuit sa il faci pana acum?
A: Am facut destul de multe lucruri interesante, dar cred ca cel mai 'cool' au fost masinile care au fost de asemenea foarte greu de creat. Insa lucrul de care sunt cel mai mandru, este chitara care a fost adaugata in joc ca un omagiu adus lui John Roy, un membru al echipei care a decedat. Am decis sa cream un obiect pentru el, si am ales o chitara deoarece il reprezinta.Q: O sa existe mai multe tipuri de copaci in viitor?
A: Da, dorim sa avem o variatie semnificativa si la aceste lucruri se lucreaza chiar in momentul acesta.


Va multumim pentru sustinere!

Comunitatea este foarte entuziasmata, reditt-ul H1Z1 a fost invadat de propuneri, sugestii si imagini si va sfatuim sa il vizitati. Developerii au anuntat acolo si alte lucruri cum ar fi diverse tipuri de servere cu 'rule-set'-uri diferite (ex: fara zombie, doar PVP, etc!). Eu va multumesc ca inca ne vizitati si sunteti la fel de nerabdatori ca restul jucatorilor sa ne putem juca in cele din urma H1Z1.
Craciunul bate la usa, si probabil echipa H1Z1 va fi mai tacuta pentru urmatoarele saptamani, dar noi vom continua sa postam orice veste apare despre joc.

Va multumim!

3 users liked this post

- 0 Comments


THIS POST IS LOCKED! YOU CAN'T POST COMMENTS.